Wat doen wij

Dit jaar zijn we alweer 20 jaar de grootste gespecialiseerde Salsa dansschool in de Achterhoek. Wij zijn o.a. geschoold in: Salsa, Mambo on 2, Cha cha cha, Merengue, Bachata, Kizomba, Styling lessen, Rueda de Casino en Ladies Cubaton. Wij zijn gevestigd in Doetinchem. Ook bieden wij workshops, shows en complete arrangementen aan voor iedere gelegenheid. Dit kan op uw of onze locatie. De docenten zijn op internationaal/wedstrijd niveau geschoold. Door een mooie balans tussen kwaliteit en de juiste ontspanning bieden tijdens de lessen, blijven leden erg lang met veel plezier bij ons dansen. De gemoedelijke en gezellige sfeer is kenmerkend voor onze dansschool. Om het geleerde ook goed in de praktijk te kunnen toepassen, organiseren wij dansavonden en spetterende feesten met live band. Kortom, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een nieuwe fijne hobby, waarbij jij de ruimte krijgt om je sociale contacten uit te breiden. Je ben van harte welkom bij ‘Danza Expresion’!

‘Danza Expresion’ biedt mensen ook de mogelijkheid om privé lessen te volgen. Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn:

 • je wilt samen met je partner een openingsdans leren voor je huwelijksdag!
  Dit kan op:
  – Salsa
  – Bachata
  – Kizomba
  – Flash mob
  – Mix verschillende stijlen
 • je wilt je eigen techniek verbeteren/extra aandacht
 • je wilt meedoen aan wedstrijden
 • je wilt alleen een specifieke dansstijl leren
 • je leert snel en wilt een inhaalrace maken om in een hogere level in te stromen
 • de reguliere lestijden vormen een probleem


Je kunt ervoor kiezen om deze lessen alleen te volgen of met een danspartner. ‘Danza Expresion’ beschikt over een ruimte met spiegels, zodat je optimaal aan jouw techniek en styling kunt werken. Je krijgt alle aandacht van de docent en je zult je hierdoor sneller de leerstof eigen maken.

Klik op de afbeelding op de vergroten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *