Categorieën
Geen categorie Video

Leuke Salsa minicursus voor beginners vanaf 22 oktober in Doetinchem (Dichteren)!

Op 22 oktober start er een leuke Salsa minicursus voor beginners in Doetinchem! Op 4 november Salsa live band in Doetinchem. Boek nu een leuke en gezellige Salsa workshop voor een een speciale gelegenheid! Wij komen ook op locatie!
Meer info: 06-27404585

Welkom bij ‘Danza Expresión’!
Bedankt voor het bezoeken van onze website. Wil je danslessen, een workshop of show boeken? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij staan bekend om onze Achterhoekse gezelligheid. Maar naast de gezelligheid is de kwaliteit van wat wij aanbieden ontzettend belangrijk. De dansschool ‘Danza Expresión’ bestaat inmiddels al meer dan 18 jaar en heeft zowel ervaring met lessen/workshops en shows in het binnen en buitenland. Ook hebben wij ervaring met nationale en internationale wedstrijden.

Wij geven groepslessen bij ‘Het kleurrijk’, Willy Brandtplein 12, 7007 LA in Doetinchem. In Arnhem, Doetinchem, Groenlo, Lichtenvoorde, Didam, Ulft, Hengelo (gld), Halle, Aalten en Winterswijk geven wij regelmatig workshops op maat. Gezellige dansavonden en feesten organiseren wij in Doetinchem en Hengelo (gld). Kun je de nodige informatie niet meteen vinden, bel dan naar 06-27404585.

Iets leuks en gezelligs organiseren?
Boek dan nu een workshop op maat! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Wij komen ook graag op uw locatie!
06-27404585

Op zondag 22 oktober start er een leuke Salsa minicursus voor beginners in Doetinchem!
Geef je nu op:
https://danzaexpresion.nl/inschrijven-minicursus/