Leuke Salsa lessen voor beginners, start op 21 april in Doetinchem (Dichteren). Zaterdag 10 juni groot Salsa feest met live band. Reserveer nu!

Welkom bij ‘Danza Expresión’!
Bedankt voor het bezoeken van onze website. Wil je danslessen, een workshop of show boeken? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij staan bekend om onze Achterhoekse gezelligheid. Maar naast de gezelligheid is de kwaliteit van wat wij aanbieden ontzettend belangrijk. De dansschool ‘Danza Expresión’ bestaat inmiddels al meer dan 18 jaar en heeft zowel ervaring met lessen/workshops en shows in het binnen en buitenland. Ook hebben wij ervaring met nationale en internationale wedstrijden.

Wij geven op dit moment privé en groepslessen bij ‘Het kleurrijk’, Willy Brandtplein 12, 7007 LA in Doetinchem. In Arnhem, Doetinchem, Groenlo, Lichtenvoorde, Didam, Ulft, Hengelo (gld), Halle, Aalten en Winterswijk geven wij regelmatig workshops op maat. Gezellige dansavonden en feesten organiseren wij in Doetinchem en Hengelo (gld). Kun je de nodige informatie niet meteen vinden, bel dan naar 06-27404585.

Iets leuks en gezelligs organiseren?
Boek dan nu een workshop op maat! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Wij komen ook graag op uw locatie!
06-27404585

Salsa minicursus van 8 weken vanaf 21 april voor absolute beginners (zie link).
https://danzaexpresion.nl/inschrijven-minicursus/

 

No Comments:

Add a Comment

Comments are closed.