Inschrijvingsprocedure

Beginners:
Als je interesse hebt om bij ‘Danza Expresion’ te lessen, kun je je op 2 manier opgeven. Dit kan door middel van een inschrijfformulier via internet of via een inschrijfformulier tijdens een proefles. De mensen die zich het eerst opgeven en een aanbetaling van € 10,- doen (geen extra betaling maar maakt onderdeel uit van je lesgeld), delen wij als eerste in in een groep. Het komt echter regelmatig voor dat een groep al vol is omdat veel mensen zich van te voren via internet hebben opgegeven of zich meteen na de proefles inschrijven. In dit geval, zal de dansschool de mensen die zich het laatst hebben opgegeven hierover inlichten en een alternatieve lesdag voorstellen. Als je gebonden bent aan een vaste lesdag, is het dus zaak dat je je vroegtijdig (1,5 tot 1 maand van te voren) opgeeft voor de lessen.

Instromers:
Iedereen die niet aansluitend bij ‘Danza Expresion’ heeft gelest en iedereen die elders heeft gelest en wilt instromen, dient zich ook door middel van een inschrijfformulier en aanbetaling van
€ 10,- op te geven voor de lessen. Kom vooral ook naar de proefles of indansles om af te stemmen in welke level je het beste kan instromen.

Wanneer inschrijven:
Je kunt je pas inschrijven voor een cursus als het nieuwe lesrooster en nieuwe inschrijfformulier online staan. Dit is 1,5 tot 1 maand voor aanvang van het nieuwe seizoen. Maar je kunt uiteraard altijd even mailen naar info@danzaexpresion.nl om vragen te stellen. Wij helpen je met alle plezier verder.

Wanneer aanbetalen:
Als je besluit om in te schrijven, betaal je € 10,- aan na de proefles. Dit is geen extra betaling, maar maakt onderdeel uit van je lesgeld en is een definitieve toezegging vanuit jou kan dat je komt lessen. Schrijf jij je in en kom je om wat voor reden dan ook niet opdagen voor de  reguliere les, dan ben jij je aanbetaling ‘kwijt’. Je hebt immers een plek bezet gehouden die door een ander ingevuld had kunnen worden.

Wanneer het resterende lesgeld betalen:
De eerste reguliere les dien je het lesgeld contant en gepast te betalen aan de docent. Kijk op de site bij ‘lesgeld’ wat het lesgeld bedrag is. Vanaf level 2 gaan alle betalingen via de bank.

Inschrijving met of zonder danspartner:
Alhoewel wij iedereen adviseren om met een danspartner te komen dansen, is dit niet verplicht. ‘Danza Expresion’ is echter ook niet verplicht om voor jou een danspartner te vinden. Uiteraard streeft de dansschool naar een redelijke verdeling tussen dames en heren. Ongeveer 65% van de cursisten komt zonder danspartner. Als je per se met een vaste danspartner wilt leren dansen, moet je er zelf eentje meenemen. Je kunt dan de keus maken of je wel of niet wilt rouleren tijdens de les.