Inschrijven Proefles

Gratis proeflessen:

Salsa
De Salsa cursus duurt tussen de 10 en 14 weken. Tijdens de cursus krijg je 70% Salsa en 30% Bachata en Merengue. Als de cursus meerdere dagen wordt aangeboden, mag je uiteraard op een andere dag inhalen als je een verhinderd bent. Voor heren geldt, dat zij zonder extra kosten vaker in de week mogen lessen in hun eigen level.

Let op: in plaats van een gratis Salsa proefles bieden wij nu minicursussen aan zodat je echt kan ervaren of de dans bij je past. Na een korte cursus van 6, 7 of 8 weken bepaal je of je wel of niet door wil gaan. Je zit niet vast aan een abonnement.

Proefles Argentijnse Tango (nieuw aanbod binnen de dansschool):
Voor de Argentijnse Tango lessen bieden wij voor aanvang van de cursus een gezellige proefles aan. Op deze manier kun je ontdekken of de dans bij je past. De reguliere les kan uit 1 of 2 uur lesuren bestaan. In oktober willen we in een vliegende start maken met een cursus van 5 weken x 2 uur. Je kunt hierdoor in een korte tijd al Tango salons en dansavonden bezoeken. Kortom, wij willen net als bij de Salsa lessen ook voor toekomstige Tango dansers een mooie dansgelegenheid bieden.

Gratis dansen in Doetinchem!
* Wat:
gratis proefles
* Wanneer: zondag 2 oktober
* Danssoort: Argentijnse Tango
* Level: beginners
* Dag: zondag
* Tijd: 15:00-16:00 uur
* Waar: ‘Het Kleurrijk’, Willy Brandtplein 12, 7007 LA Doetinchem (hoofdingang is bij de Apotheek)
* De reguliere cursus start: zondag 9 oktober t/m 13 november van 15:00-17:00 uur (5 weken x 2 uur)

Wij houden een minimum en maximum aan per groep!

Wanneer het formulier niet wil verzenden of een foutmelding geeft, graag het formulier invullen met een andere browser (Firefox of Google Chrome)

  Naam:

  Geslacht:
  ManVrouw

  Danspartner?
  JaNee

  Naam danspartner:

  Geslacht:
  ManVrouw

  Telefoon:

  Mobiel:

  E-mailadres:

  Opmerking: