Inschrijven Proefles

Gratis proeflessen:

Salsa
De Salsa cursus duurt (Salsa level 1 beginners) dit seizoen 12 weken (3 maanden). Tijdens de cursus krijg je 70% Salsa en 30% Bachata en Merengue. De prijs is 103 euro p.p.  voor 12 weken. Als de cursus meerdere dagen wordt aangeboden, mag je uiteraard op een andere dag inhalen als je een verhinderd bent. Voor heren geldt, dat zij zonder extra kosten vaker in de week mogen lessen in hun eigen level.
Korting: verschilt per seizoen.

Ladies Cubaton
De Ladies Cubaton cursus duurt dit seizoen 12 weken (3 maanden). Tijdens de cursus gaan we lekker los op de dansvloer met veel Reggaeton muziek en alle hits die nu hot zijn in de top 40. Bij Ladies Cubaton ga je lekker los op Reggaeton, Salsaton, Salsa, Bachata, Kizomba, Latin House, Top 40 muziek. Heerlijk met dames onder elkaar dansen op opzwepende muziek. Het is een gemengde groep qua leeftijd en iedereen heeft haar eigen doel. Ondanks dat je los van elkaar danst, weet de docent toch een fijn groepsgevoel te creëren. Ook is het erg leuk om dit met een familielid, vriendin of kennis te volgen. Gezellig er even tussenuit, ontladen, ontspannen en dus ook weer opladen. Als je niet van sporten houdt, maar wel moet/wilt bewegen, kom dan een lesje meedoen om te kijken of het bij je past! Met de juiste voeding, kun je ook de nodige kilo’s kwijt raken. De prijs is 85 euro p.p. voor 12 weken.
Korting: verschilt per seizoen.

Aanbod gratis proefles in mei (in april zijn er gratis Salsa proeflessen aangeboden):
Op donderdag 23 mei wordt er om 19:00 uur een gratis Ladies Cubaton proefles aangeboden in Ulft. Na de proefles zullen we een kennismakingscursus aanbieden van 5 weken. Het lesgeld bedraagt 40 euro. Als de groep uit 18 dames bestaat voor de kennismakingscursus, krijgt iedereen 5 euro korting!!!!!!
Locatie: De Drufabriek in de popzaal.

Naam:

Geslacht:
ManVrouw

Danspartner?
JaNee

Naam danspartner:

Geslacht:
ManVrouw

Telefoon:

Mobiel:

E-mailadres: