Inschrijven Proefles

Gratis proeflessen:

Salsa
De Salsa cursus duurt tussen de 10 en 14 weken. Tijdens de cursus krijg je 70% Salsa en 30% Bachata en Merengue. Als de cursus meerdere dagen wordt aangeboden, mag je uiteraard op een andere dag inhalen als je een verhinderd bent. Voor heren geldt, dat zij zonder extra kosten vaker in de week mogen lessen in hun eigen level.
Let op: door de corona maatregelen is inhalen niet mogelijk i.v.m. het maximum aantal deelnemers per dansuur.

Ladies Cubaton
De Ladies Cubaton cursus duurt tussen de 10 en 14 weken. Tijdens de cursus gaan we lekker los op de dansvloer met veel Reggaeton muziek en alle hits die nu hot zijn in de top 40. Bij Ladies Cubaton ga je lekker los op Reggaeton, Salsaton, Salsa, Bachata, Kizomba, Latin House, Top 40 muziek. Heerlijk met dames onder elkaar dansen op opzwepende muziek. Het is een gemengde groep qua leeftijd en iedereen heeft haar eigen doel. Ondanks dat je los van elkaar danst, weet de docent toch een fijn groepsgevoel te creëren. Ook is het erg leuk om dit met een familielid, vriendin of kennis te volgen. Gezellig er even tussenuit, ontladen, ontspannen en dus ook weer opladen. Als je niet van sporten houdt, maar wel moet/wilt bewegen, kom dan een lesje meedoen om te kijken of het bij je past! Met de juiste voeding, kun je ook de nodige kilo’s kwijt raken.

Gratis Ladies Cubaton:
* Wat: Ladies Cubaton
* Wanneer: dinsdag 10 mei
* Tijd: 19:00
* Reguliere les: start een week later vanaf 17 mei en duurt 9 weken.
* Geen abonnement. Na deze lessenreeks beslis je of je doorgaat of niet.

Let op: we houden een minimum en maximum aan qua deelnemers!

Wanneer het formulier niet wil verzenden of een foutmelding geeft, graag het formulier invullen met een andere browser (Firefox of Google Chrome)

  Naam:

  Geslacht:
  ManVrouw

  Danspartner?
  JaNee

  Naam danspartner:

  Geslacht:
  ManVrouw

  Telefoon:

  Mobiel:

  E-mailadres:

  Opmerking: