Inschrijven Proefles

Gratis proeflessen:

Salsa
De Salsa cursus duurt (Salsa level 1 beginners) dit seizoen 12 weken (3 maanden). Tijdens de cursus krijg je 70% Salsa en 30% Bachata en Merengue. De prijs is 103 euro p.p. voor 12 weken. Als de cursus meerdere dagen wordt aangeboden, mag je uiteraard op een andere dag inhalen als je een verhinderd bent. Voor heren geldt, dat zij zonder extra kosten vaker in de week mogen lessen in hun eigen level.
Korting: verschilt per seizoen.

Ladies Cubaton
De Ladies Cubaton cursus duurt dit seizoen 12 weken (3 maanden). Tijdens de cursus gaan we lekker los op de dansvloer met veel Reggaeton muziek en alle hits die nu hot zijn in de top 40. Bij Ladies Cubaton ga je lekker los op Reggaeton, Salsaton, Salsa, Bachata, Kizomba, Latin House, Top 40 muziek. Heerlijk met dames onder elkaar dansen op opzwepende muziek. Het is een gemengde groep qua leeftijd en iedereen heeft haar eigen doel. Ondanks dat je los van elkaar danst, weet de docent toch een fijn groepsgevoel te creëren. Ook is het erg leuk om dit met een familielid, vriendin of kennis te volgen. Gezellig er even tussenuit, ontladen, ontspannen en dus ook weer opladen. Als je niet van sporten houdt, maar wel moet/wilt bewegen, kom dan een lesje meedoen om te kijken of het bij je past! Met de juiste voeding, kun je ook de nodige kilo’s kwijt raken. De prijs is 85 euro p.p. voor 12 weken.
Korting: verschilt per seizoen.

Bachata of Kizomba:
Deze cursus kan in een hele cursus van 12/13 weken of een minicursus aangeboden worden. Dit is per seizoen verschillend. Je krijgt dan alleen les in de stijl Kizomba of Bachata. In het overzicht kun je zien of de cursus dit seizoen wordt aangeboden.

Gratis proeflessen van 1 t/m 6 september!
* dinsdag 1 september: 19:15 uur Ladies Cubaton (bijna vol, nog 2 plekken)
* woensdag 2 september: 21:15 uur Salsa beginners 1 (bijna vol nog 1 danspaar mogelijk)
* zondag 6 september: 18:00 uur Salsa beginners 1 (vol)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Extra proefles aangeboden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Omdat de aanmeldingen erg hard gaan, hebben we nog 1gratis proefles ingepland. Vol = Vol!
* zondag 6 september: 17:00 uur Salsa beginners 1

Wanneer het formulier niet wil verzenden of een foutmelding geeft, graag het formulier invullen met een andere browser (Firefox of Google Chrome)

Naam:

Geslacht:
ManVrouw

Danspartner?
JaNee

Naam danspartner:

Geslacht:
ManVrouw

Telefoon:

Mobiel:

E-mailadres:

Opmerking: