Gratis Salsa en Ladies Cubaton proeflessen op 7 en 9 juni 2020!

Welkom bij ‘Danza Expresión’!
Bedankt voor het bezoeken van onze website. Wil je danslessen, een workshop of show boeken? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij staan bekend om onze Achterhoekse gezelligheid. Maar naast de gezelligheid is de kwaliteit van wat wij aanbieden ontzettend belangrijk. De dansschool ‘Danza Expresión’ bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar en heeft zowel ervaring met lessen/workshops en shows in het binnen en buitenland. Ook hebben wij ervaring met internationale wedstrijden zoals het WK salsa in Miami. Momenteel geven wij les in Doetinchem en Winterswijk. In Arnhem, Doetinchem, Groenlo, Lichtenvoorde, Didam, Ulft, Hengelo (Gld) en Winterswijk geven wij workshop op maat, dansavonden en feesten. Kun je de nodige informatie niet meteen vinden, bel dan naar 06-27404585.

Proeflessen op 7 en 9 juni!
We moeten nog even geduld hebben, maar op  zondag 7 juni en dinsdag 9 juni kunnen jullie weer gezellig komen meedoen met de gratis proeflessen in Doetinchem!
* zondag 7 juni: 18:00 uur Salsa beginners 1
* dinsdag 9 juni: 19:15 uur Ladies Cubaton

Opmerking: ook al duurt het nog even, aanmelden mag uiteraard gewoon via onze proefles pagina! Wij berichten jullie over de start van de proeflessen.

Schrijf je nu snel in:
http://danzaexpresion.nl/inschrijven-proefles/

 

 

 

 

No Comments:

Add a Comment

Comments are closed.